Sök Menu

Videotävling

Videotävlingen har slutat.

 

Delta i en videotävlingen och vinn 1500 €! Temat för videon ska vara rekrytering av nya blodgivare. Videon kan vara antingen rörlig bild, animation eller vad än du hittar på. Du kan delta antingen individuellt eller i grupp. Tävlingen pågår fram till 31.8.2018.

 

Videor som deltar i videotävlingen ”Sträck ut din hand” ska göras inom ramen för följande regler. Alla videor som gjorts enligt reglerna deltar i tävlingen som arrangeras av Blodtjänst. Blodtjänst utser tävlingens vinnare.

 

1. Allmänt om tävlingen
Videotävlingen ”Sträck ut din hand” arrangeras av Finlands Röda Kors, Blodtjänst. Temat för videon ska vara rekrytering av nya blodgivare. Målgruppen är unga vuxna. Videon kan vara antingen rörlig bild, animation eller vad än du hittar på. Du kan delta antingen individuellt eller i grupp.

Vinnaren eller vinnargruppen belönas med 1 500 euro. Vinnaren utses av en jury från Blodtjänst. Varje deltagare har också chansen att vinna andra små priser.

Deltagarna ska publicera sin tävlingsvideo på Youtube och skicka videolänken till info@veripalvelu.fi senast 31.8.2018.

Alla videor som deltar i tävlingen kan publiceras i Blodtjänsts kanaler eller på sociala medier.
 
2. Videons tema
Syftet med videon är att inspirera unga människor att ge blod. Tävlingsdeltagarna har fria händer att göra sina egna personliga video, oavsett om det handlar om rörlig bild eller till exempel animation. Det viktigaste är att videon tilltalar målgruppen. Kolla in fakta och läs om blodgivning.
 
3. Tävlingstid
Tävlingen pågår fram till 31.8.2018. Videor publicerade efter detta datum är inte med i tävlingen.
Vinnaren offentliggörs i september 2018.
 
4. Deltagande i tävlingen
En person/personer som bor i Finland kan delta. För att delta i tävlingen krävs att du laddar ner en video som du själv har gjort på den offentliga kanalen Youtube och skickar Youtube-länken till adressen info (at) veripalvelu.fi.

Inkludera dina kontaktuppgifter i meddelandet: Namn, e-postadress och telefonnummer samt namnen på dem som gjort filmen och upphovsrättsinformationen om eventuell musik som förekommer i videon. Tävlingen avslutas 31.8.2018.
 
5. Videons längd
Den rekommenderade längden på videon är en minut inklusive eventuella inledande texter och sluttexter.
 
6. Videons musik och ljud
Videons skapare ska inneha rättigheterna till den musik som förekommer i videon. Musik och ljud som inte kräver tillstånd av Teosto kan användas. Musik som används i videon ska nämnas i det meddelande som skickas till Blodtjänst, dock inte i sluttexterna.
 
7. Andra upphovsrättsliga frågor
I videon får inte förekomma bildmaterial som videons skapare inte har rättigheter till.
 
8. Rättigheterna till videon
Blodtjänst kan visa de videor eller delar av dem som deltar i tävlingen på sina egna kanaler, inklusive sociala medier, evenemang och i annan marknadsföring och reklam. När tävlingen avslutats har Blodtjänst fortfarande fullständiga rättigheter att visa tävlingsvideorna på ovan nämnda sätt.
 
9. Utlämning av pris och meddelande till vinnaren
Vinnaren meddelas personligen. Priset är 1 500 euro. Beloppet betalas till ett finländskt bankkonto som vinnaren uppgett. Vinnaren ansvarar för eventuella skatter.
 
10. Kontakt
Frågor om tävlingen kan skickas per e-post till adressen info (at) veripalvelu.fi.
 
11. Facebook
Tävlingen är inte sponsrad, rekommenderad, administrerad eller på något annat sätt kopplad till Facebook. Deltagarna förbinder sig att befria Facebook från alla ansvar och krav som gäller eller hänför sig till tävlingen.
 
PS. Vi är glada om du delar din video också på social media #ojennakätesi / #sträckutdinhand och tagga oss @veripalvelu :)
 
Lycka till i tävlingen!


 

Dataskydd