Sök Menu

Deltar med sin hjälpinsats

Blodtjänsts samarbetsparter sporrar aktivt, planmässigt och långsiktigt sina medlemmar, anställda, kunder och andra intressegrupper att ge blod och visar på det sättet att de hör till livräddarnas skara.

 

SOK har anslutit sig till BlodGruppsverksamheten och gör det möjligt för sina anställda att donera blod två gånger per år. Också regionhandelslagen och ägarkunderna sporras till att donera blod. S-gruppen är Finlands Röda Kors huvudsamarbetspartner.

 

 

 Suomen Motoristit ry har under snart 20 års tid samlat in hundratals påsar blod per år, genom sin kampanj Verta pakkiin hallitusti. Medlemsklubbar och motorister uppmuntras att donera blod, samt att ansluta sig till Stamcellsregistret.

 

Är du intresserad av att samarbeta med Blodtjänst?

Kompanjonskapet med Blodtjänst visar att du känner ditt ansvar och att ditt företag eller din organisation är med och hjälper dem som behöver hjälp. Företag och organisationer kan till exempel sponsorera pris för kampanjer, erbjuda synlighet och tillgång till nätverk, produkter (så som gåvor till blodgivarna), tjänster eller knowhow pro bono. Ett bevis på framsynthet är att ge personalen möjlighet att ett par gånger per år ge blod på arbetstid. Samarbetet kan enligt överenskommelse synas i Blodtjänsts och företagets informationskanaler. Skicka din idé till adressen info(at)veripalvelu.fi, så planerar vi fortsättningen tillsammans.

Bekanta dig också med Finlands Röda Kors andra alternativ till företagssamarbete.