Sök Menu

Med i hjälpverksamheten

Blodtjänsts samarbetspartner uppfyller sitt samhällsansvar långsiktigt genom att uppmuntra sina intressenter till regelbunden blodgivning. Tillsammans hjälper vi mer!


Blodtjänst är huvudsamarbetspartner till Finska Ishockeyförbundets Mestis-serie 2019–2022. Mestis uppmuntrar seriens ishockeyklubbar, fans och samarbetspartners att ge blod i Hengenpelastajaliiga. Den klubborganisation som samlat mest blodgivningspoäng belönas i slutet av säsongen.


​Motorcykelförbundet Suomen Motoristit ry (SMOTO) har organiserat årliga blodgivningskampanjer för motorcyklister i över 20 år. De motorcykelklubbar som ger mest blod inom kampanjen ”Verestä Hyviä Muistoja” belönas. 

Samarbeta med Blodtjänst?


Partnerskap med Röda Korsets Blodtjänst är en verklig ansvarshandling och ett ställningstagande för mänskligheten och frivillig hjälp. 

Företag och organisationer kan starta BlodGrupper, genomföra utmaningskampanjer, erbjuda sina lokaler för att arrangera en blodgivning eller donera synlighet, produkter eller kunskap till Blodtjänst. Företag som vill vara föregångare kan också möjliggöra blodgivning under arbetstid ett par gånger om året. Skicka ditt samarbetsförslag till info(at)veripalvelu.fi så planerar vi mer tillsammans!